|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα θέλω να φτιάχνω μία λιμνούλα (μικρή) ή διάστασης είναι 4.60 μήκος πλατος1.50 και το βαθως θα γίνει 2.50 μέτρα .. Στην αυλή έχω μία ελιά θα μου είναι πρόβλημα την ελιά έχουμε προγραμματίσει μία μέρα να την βγάλουμε αλλά λόγο ότι το σπίτι είναι μπροστά μεριά δεν υπάρχει δυνατότητα για γερανό είχα δύο ελιές την μία την αγαπάμε πριν 3 χρόνια αλλά ακόμα σκαει μετά από καψίματα με πετρέλαιο .... Θέλει πολύ δουλειά αλλά η λίμνη θα γίνει περιμένω απαντήσεις και λόγια βοήθεια στο τη επιλογες έχω για την ελια...
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 10-05-16 στις 13:44 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή λίμνης 1000 λίτρα στην Κατερίνη | paulos-ex | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 23-05-16 09:57 |
Συμβουλή για κατασκευή λίμνης | marly | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 31-03-09 10:02 |
Βοήθεια στην κατασκευή λίμνης! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 25-12-07 20:59 |
κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |