|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως λέει κι ο τίτλος, υπάρχει τρόπος να μπορώ να ανάψω μία μία τις λάμπες με διαφορά χρόνου μία ώρα για παράδειγμα στο συγκεκριμένο φωτιστικό;
|
|||
|
|||
![]()
Το κάνω με 2 χρονοδιακοπτες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν κατάλαβες, εννοώ στο ίδιο φωτιστικό που έχει δύο λάμπες ν ανάβουν ξεχωριστά, δεν εννοώ δύο φωτιστικά.
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο φωτιστικό δεν έχει δύο εξόδους ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχει 2 εξόδους ,πορεία να ανοίξεις το φωτιστικό να τις χωρίσεις ναι βγάλεις 2 παροχές να το ξανά κλήσεις και να τις ανάβεις όπως θέλεις με χρονιδιακοπτη.
|
||||
|
||||
![]()
Είστε σίγουροι; Ρωτάω γιατί φαντάζομαι επειδή είναι ηλεκτρονικό, θα έχει ένα μετασχηματιστή και για τις δύο λάμπες, πως θα τον χωρίσω; Το έχει κάνεις κανείς;
|
|||
|
|||
![]()
Έχει δύο μετ.οπότε μπορείς να το κάνεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλεια, ευχαριστώ, υπάρχει κάποιος οδηγός πως ανοίγει το συγκεκριμένο φωτιστικό;
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις καθόλου ιδέα από τέτοια;;;; μη πάθουμε καμία ζημιά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, ψυκτικός ηλεκτρολόγος είμαι, αλλά το συγκεκριμένο φωτιστικό φοβάμαι μη το χαλάσω ανοίγοντάς το, αυτός είναι ο φόβος μου, άμα το ανοίξω μετά βούτυρο στο ψωμί μου. Ρωτάω επίσης αν κάποιος το έχει κάνει οπότε να πάρω έτοιμο φαί κι όχι να ψάχνομαι, μη φοβάστε εξάλλου δεν έχω και πολλά μαλλιά να κατσαρώσουν.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οκ τότε θα σου είναι εύκολο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει τρόπος να ελέγχουμε τις γεννήσεις/πληθυσμό των red cherries; | ChocolatePuma | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 10 | 13-01-13 10:32 |
Μήπως υπάρχει πιο εύκολος τρόπος; | maria1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 12-03-10 21:09 |
Υπάρχει τρόπος; | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-03-08 14:36 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |