|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και συγνώμη για τον Νεατερνταλισμό μου, αλλά χριεάζομαι απεγνωσμένα οδηγίες για το ανέβασμα φωτο απο mem. card. και όχι μόνο.
Ξέρω ότι μπορεί να ξενερώνω πολλους αλλά αν δεν μάθεις νέος τότε... ![]() Ευχαριστώ πολύ, Νίκος. |
|
||||
|
||||
![]()
πας εκει που λεει manage attachments(το γραφει εκει που απαντας σε ενα θεμα πιο κατω) βρισκεις την φωτο στο pc σου και ακολουθας το κυμα... σε παει μονο του....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενας ακόμα καλύτερος τρόπος είναι να ανοίξεις ένα λογαριασμό σε κάποιο site όπως το photobucket.com (ο λογαριασμός είαι εύκολος και δωρεάν), φορτώνεις ότι φωτογραφία θες εκεί, μετά μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις "Προβολή εικόνας" σε κάθε φωτογραφία στο photobucket.com, μετά "Αντιγραφή εικόνας" , και τέλος εδώ να κάνεις "Επικόλληση", έτσι δεν φορτώνεις το λογαριασμό σου στο φορουμ με επισυναπτόμενα αρχεία. Επίσης καλό είναι πριν φορτώσεις φωτογραφίες στο photobucket.com να τις μικραίνεις γιατί οταν είναι μεγάλες ή τεράστιες είναι κουραστικές
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα στο ανέβασμα αρχείων | george hmmy | Greek Aquarist's Boards | 8 | 23-07-05 04:36 |
Ανέβασμα τιμων , Συμβουλες | blacky | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 10-07-04 09:10 |