|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οπως λεει και ο τιτλος επεσα πανω σε ενα θεμα που ανεφερε καποιος ( απο την ταμπελα του πιστευω γνωστης ) οτι σε καθε αλλαγη νερου πρεπει να γινεται και προσθηκη βακτηριων επειδη οταν αφαιρεις νερο αφαιρουνται και βακτηρια.Τοσα χρονια δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε βακτηρια σε καμια αλλαγη νερου απλα γνωριζω οτι μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο στρωσιμο του ενυδρειου η αν καποια στιγμη εχουμε μεγαλες μετρησεις.Χανω κατι τοσο καιρο και ειναι κατι τοσο απαραιτητο να γινεται σε καθε αλλαγη νερου?αν καποιος χρησιμοποιει η γνωριζει ας απαντησει να μου λυθει η απορια.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη νερου! | ~konstantina~ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 17-09-12 11:59 |
Τυπος ευρεσης ποσοστου μιξης νερου ΑΟ και βρυσης για αλλαγη νερου. | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-07-11 12:13 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |