|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε λίγες μέρες θα στήσω ένα 120 λίτρα που έχω και θα βάλω εύκολα φυτά και 7 καρδιναλιους που έχω,τι αλλά ψαράκια θα μπορούσα να βάλω και πόσα;
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να μεγαλώσεις την ομάδα και να μη βάλεις άλλο είδος,
κάνε την σιγά σιγά 20 ψάρια, και αν έχεις κατάλληλο βυθό βάλε και κανα κορυ και θα είναι τέλειο. Ετσι θα δεις και σωστές συμπεριφορές από την ομάδα των ψαριών
|
||||
|
||||
![]()
Καμια 43αρια ακομα cardinals
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppies με Cardinals? | MiziGr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 11-09-12 12:56 |
Cardinals | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-05-08 12:02 |
kribensis & cardinals | imichal | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 11 | 23-02-08 22:39 |
Ασθενεια σε cardinals??? | kostas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 13-05-05 08:43 |