|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια.σημερα με τον πρωινο μου καφε κοιτουσα εναν ανεκμεταλευτο χωρο στην αυλη μου ειναι ενασ χωρος κατω απο την τσιμεντενια σκαλα με διαστασεισ 2,10 επι 1 μετρο και σκεφτομουν μηπως μπορει να γινει κατι σαν λιμνουλα.μπορουν να γινουν τρυπες κατι σαν υπερχειληση στην πισω μερια της σκαλας και να επανερχονται με αντλια πως πρεπει να διαμορφωσω το εσωτερικο με αυτο το πλαστικο που βαζουν στις λιμνες?τελοσ στο μπροστινο μερος ελεγα να μπει πλεξι η γυαλι.ειναι εφικτο?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε μου καμια ιδεα για αφρικανικο | giorgos afriki | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-07-14 16:06 |
εχετε καμια ιδεα για φοντο???? | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 30-05-12 00:02 |
λαμπες T8-καμια ιδεα? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 03-03-10 11:28 |
εχετε καμια ιδεα για φωτισμο? | Singha | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-10-09 21:08 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |