|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια εχω την 5000 της εχειμ με τη λαστηχο θα τη συνδεσω για να στειλω την επιστρωφη στο ενυδρειο
βλεπω σε καπια ενυδρεια ειναι συνδεδεμενη με pvc σωληνα αλλα πως ? καμια ιδεα ? η με σκληρο μαυρο ποτισματος πειτε καμια ιδεα πως να το κανω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω την εχω με ενα διαφανες λαστιχο(οχι ποτισματος)το πηρα απο ενα καταστημα με δομικα υλικα.παντως με pvc δεν θα το συνιστουσα μιας και θα κανει γωνιες που εμποδιζουν την καλη ροη.
|
|
||||
|
||||
![]()
η 16/22mm ειναι για την 3000 eheim ,λογικα θα χρειαστεις αυτην συν 2 πλαστικες γωνιες για να κανεις το περασμα πανω απο το ενυδρειο αλλα στειλτου ενα mail να σου πει σιγουρα τα ιδια τα εχει και το wi
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Γινετε και με τους δυο τροπους.
Με pvc ειναι πιο δισκολος γιατι θα χρειαστεις γωνιες αρκετες μεχρι να φτασεις εκει που θελεις. ριξε μια ματια στο Avatar. Εχω συνδεσει την atb 9000 την αντλια με pvc και ειμαι μια χαρα. Βεβαια το λαστιχο που σου διχνει ο φιλος πιο πανω ειναι μια χαρα και πιο ευκολα θα κανεις την δουλεια σου απλα με τον καιρο ασπριζει μεσα στο νερο και πιανει γλιτσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βρηκα μια ακρη με λαστιχα ποτισματος
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιος θα βοιθησει με το σαμπ ????? | harris samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 26-02-13 01:08 |
εξωτερικό φίλτρο ή σαμπ; | maria1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-12-10 20:24 |
650 λιτρα με σαμπ για δισκους | harris samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 06-09-10 09:57 |
ερωτηση για σαμπ ??? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-09 13:33 |
σαμπ | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-09-07 22:41 |