|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα στο φορουμ
![]() Αχ αυτη η ισσοροπια η ατιμη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θεμη ξεκινα Ε.Ι και ξεχνα τα τεστακια.
|
||||
|
||||
![]()
Λες Στεφανε ε;;Ξεχασα να πω πως μειωθηκε η ιχθυοφορτιση κατα πολυ εδωσα ολα μου τα γκαπυ κι εχω τωρα μονο ενα χαρεμι πλατυ με λιγο γονο + μερικες γαριδες..Με τα φωσφορικα μια βοηθεια;
|
||||
|
||||
![]()
12 σταγόνες στα 100λιτρα σε ανεβάζουν 1ppm ένας μπουσουλας είναι για να ξέρεις πάνω κάτω τι ρίχνεις. Εγώ ρίχνω 50 σταγόνες μέρα παρά μέρα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για το enema cooper ειναι αυτη η δοσολογια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι πως ναι
|
||||
|
||||
![]()
Εφαγα σκαλωμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη κανετε τη ζωη σας δυσκολη βρε παιδια! Λες και τα τεστ νιτρικα σου δειχνουν με ακριβεια.
Θεμη εαν σε παιρνει παρε δυο σκονιτσες KNΟ3 και ΚΗ2PO4 και κανε ενα διαλυμα. Την πρωτη σκονη τη βρισκεις ευκολα σε γεωπονο. Τη δευτερη απο μαγαζι με χημικα την πηρα αλλιως στο internet. Η ολη διαδικασια ειναι παιχνιδακι.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά τα υπολογίζεις ,τώρα αν αυτή ή αναλογία είναι σωστή είναι άλλο θέμα εγώ ξεκίνησα με αυτήν και είχα green spot οπότε σιγά σιγά ανεβηκα και είμαι κοντά στα 5/1 ,ότι δουλεύει στο κάθε ενυδρείο δεν υπάρχει πανάκεια
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!!Στεφανε νιτρικο καλιο σε σκονη εχω ηδη,τωρα φωσφορικο δεν εχω παρει αλλα ναι θα δω το βιντεο πως γινεται!!Αλλα και με το fleet enemα απ το φαρμακειο δεν γινεται δουλεια δηλαδη αναλογο διαλυμα με νιτικο καλιο;(γιατι το fleet enema παω τωρα απο κατω απ το σπιτι και το παιρνω!!)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να πω κατι αλλο;Αν τα νιτρικα μας μες στην βδομαδα ανεβουν πχ 20 επειδη ξερω γω μου γεφυγε λιγο παραπανω το ταισμα,εκει θα ξαναριξω νιτρικο καλιο συμφωνα με το εβδομαδιαιο προγραμμα ή θα κανω κρατει;;Ισως να ακουγονται κουτες καποιες αποριες αλλα τι να πω ειναι μεχρι να γινει το ξεκινημα..
|
||||
|
||||
![]()
Eαν κανεις το Ε.Ι ακολουθεις το προγραμμα σου και στο τελος της εβδομαδας κανεις μια αλλαγη 50 % περιπου. Αυτο βεβαια σχετικο ειναι παλι εγω πχ απο τα 50 λιτρα βγαζω περιπου ενα κουβα 20 λιτρα στην αλλαγη. Δε μετραω τιποτα αλλα παρακολουθω τα φυτα. Πχ εδω και μια βδοαμαδα τα γρηγορης αναπτυξης και τα επιφανειας δε μεγαλωναν οπως πριν. Συμπερανα οτι εχω ελλειψη νιτρικων παρα το Ε.Ι που ακολουθω!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια σχετικα με τον φωτισμο | jimpsilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 16-01-13 14:05 |
ΒΟΗΘΕΙΑ σχετικα με το sub και τα υλικα του... | lans | Malawi | 0 | 07-12-10 12:13 |
σχετικα με diy λιπανση | dimis_george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 03-11-10 10:12 |
βοηθεια σχετικα με τη φιλτρανση | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 25-08-06 11:55 |