|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μου δημιουργηθηκε ενα ερωτημα αυτες τις μερες το οποιο εχει ως εξης...
Εχω 2 ψαρια στην καραντινα Καραντινα σαμπλα των 45 λιτρων... 1 φιλτρο Diy με υλικα φιλτρανσης σφουγκαρι λεπτο,ελαφροπετρα απο που υπηρχε μεσα στο σαμπ μου παλι σφουγκαρι και τελος ενυδρειακο βαμβακι... Ολα αυτα με την ροη μιας 600αρας αντλιας Sun-Sun Στην σαμπλα μεσα υπαρχουν 2 ψαρια οπως ειπα,ενα Σουμπουνκιν και ενα Φανσυ Μικρα οχι πολυ μεγαλα σε μεγεθος.. Εχουμε και λεμε λοιπον: 3 μερες μετα απο την εισαγωγη τους ανιχνευω αμμωνια στο νερο καθως και νιτρωδη... 1ον)αλλαγη νερου 80% με προσθηκη αναλογο αλατι.. 2ον)Αλλαγη υλικων φιλτρανσης 3ον)Κοβω φαγητο,τα 3 γευματα τους δλδ (ποσοτητα 4-5 κοκκους ανα γευμα) Για 2 μερες Η καραντινα δουλευε μια χαρα... Την 2η μερα βαζω λιγο τροφη(1 γευμα των 4-5 κοκκων) την 3η μερα σημερα δλδ ανιχνευω παλι αμμωνια των 0,25 ppm αλλα οχι νιτρωδη 1ον)αλλαγη νερου περιπου 50% με αναλογη προσθηκη αλατιου... Απορια Γτ εχω αμμωνια? Πολλα ψαρια? Φαγητο πολυ? (παιζει τετοια περιπτωση)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνια | achilefs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 28-10-12 20:20 |
αμμωνια | akis.orestiada | Γλυκό νερό - Γενικά | 37 | 01-02-11 00:15 |
αμμωνια | dimis_george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-01-10 09:32 |
αμμωνια | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-08-07 14:27 |
AΜΜΩΝΙΑ | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-04-04 10:30 |