|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να ρωτήσω τι υλικά χρειάζονται για να κάνω μια πλάτη για το ενυδρείο σε αυτόπου εέχω μεγαλύτερη απορία είναι στα χρώματα που πρέπει να χρησιμοποιηθουν για να μην έχουν πρόβλημα τα ψάρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλώς τον Γιώργο
![]() ![]() Για τις κιχλίδες εεε ?? Εμένα τα παιδια μου είχαν πεί να χρησιμοποιήσω το isomat (βγαινει σε χρώμα ποντικί γκρί ) το έχω βάλει και σε μια λίμνη είναι μη τοξικο για δεξαμενες πόσιμου νερού , αλλιώς τσιμέντο πολύ νερουλο και αναλογα με το αποτελεσμα μεχρι και 3 χερια . κάτσε να βρω και βίντεο ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90061 Δες και αυτό του Γιώργου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=75119&page=3
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μη μπλέκεις με diy πλάτες που θα κόψουν πολύτιμο χώρο απ' το ενυδρείο, είναι επίφοβο να σπάσουν από την άνωση (και είναι κούραση να τις φτιάξεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον Κλεόβουλο εγώ δεν κατάφερα να την κατασκευάσω ....
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω μια πλατη που ειχα κανει σε ενα ενυδρειο με κοχυλοψαρα.
Αν σε παιρνει στα λιτρα (οπως εμενα) ,κανε .. Αλλιως ειναι κριμα να χασεις λιτρα. Την ειχα κανει με aquamat της isomat , 3-4 χερια. Την κολλησα ενω το ενυδρειο ετρεχε(ειχα κολλησει την μιση). Δεν ειχα προβλημα ποτε στο να ξεκολλησει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός! Εγώ από μπελάδες θέλω να σε γλιτώσω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι κάτι δύσκολο. Κι εγώ για να κρύψω το φίλτρο πλάτης το έκανα.
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βάψιμο πλάτης ενυδρείου | silve992 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 06-07-14 07:19 |
Φόντο πλάτης ενυδρείου. | A.P | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 24-03-13 09:57 |
Aquatlantis φίλτρο πλάτης | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 13-01-13 22:38 |
Φίλτρο πλάτης | spartac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 29-02-12 16:08 |
Φίλτρο πλάτης | johnyp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 12-08-10 22:45 |