|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν λιγα λεπτα διαπιστωσα τον θανατο του λευκου κοι μου ....(το αλλο το εδωσα γτ δεν χωραγε )
Τα αιτια δεν μπορω να τα πω με σιγουρια αλλα υποψιαζομαι πως ηταν ασφυξια ![]() Ταξιδευω για Λεσβο ....τα πραγματα τα εστειλα με μεταφορικη και κρατησα τοφιλτρο γεματο με νερο και τα ψαρια μαζι μου. Πηρα 3 μπουκαλια του 1 1/2 lt γεμισα με αποχλωριωμενο νερο το 1/3 και εβαλα τα ψαρια ..1 κοι ,1 χρυσοψαρο κι ενα red shiner με τα σαλιγκαρακια του κου Τακη...στις 5 το απογευμα .... Μεχρι τις 1τα μεσανυχτα εδειχναν καλα .....στις 5το πρωι βρηκα το κοι να επιπλειει ![]() ![]() Σε μετρησητης αμμωνιας οι τιμες ηταν 0,01-0,03 Εκανα αλλαγη τις ιδιας ποσοτητας νερου και προσθεσα δυο σταγωνες αντιχλωριο τις api..... Μηπως επειδη το κοι ηταν το πιο μεγαλο δεν ειχε επαρκεια σε οξυγονο ? Μηπως ηταν η αμμωνια? δεν ξερω ..... Τελικα απο εκει που ηθελα τοσο πολυ κοι ...δεν εχω κανενα ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|