|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω προβλημα με myriophyllum spicatum.Πριν 1 μηνα εβαλα 30 κλαδια αυτου του φυτου εχουν γρηγορη αναπτυξη αλλα εδω και 2 εβδομαδες σαπιζει η ριζα τους,το υπολλυπο φυτο ειναι οκ!! τα ξαναφυτευω αλλα παλλι τα ιδια, το μερος που βαζω στο υποστρωμα σαπιζει ολλο.
Τα αλλα φυτα ...ανουμπια νανα, ενα ειδος βαλισνεριας, κερατοφυλλο... δεν εχουν κανενα προβλημα.Τα εχω απο τον Ιουλιο. Το υποστρωμα ειναι απο χοντροκκοκοι αμμο 5χιλ. βαζω κανονικα λιπασμα 1 φορα την εβδομαδα υγρο απο πετ. Δεν εγινε καμια αλλαγη στην συνθεικες του νερου φωτισμου λιπανσης που να επιρεαση για παραδειγμα τα φυτα. Το πε χα ειναι 8 αλλες μετρησεις δεν μπορω να κανω. Αν γνωριζει καποιος ας απαντηση...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Myriophyllum Spicatum | scalare | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 16-10-05 17:31 |
Προβλημα BGA κι εγω. | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-10-04 16:56 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |