|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
Και πάλι την βοήθειά σας. Σήμερα παρατήρησα οτι στην πλάτη και στην βάση του πτερυγίου του μονομάχου μου υπάρχουν χτυπήματα σαν βαθιά κοψίματα και η περιοχή έχει ασπρίσει. Μήπως κάποιος ξέρει τι είναι αυτά; Να σημειώσω ότι ζει μόνος του σε 10λιτρα και οτι η μόνη ταλαιπωρία που πέρασε είναι πριν από 2 μέρες που αλλαζοντάς του το νερο έκανα και καινούργια διαρύθμιση στο ενυδρείο του. Τον είχα λοιπόν βγάλει και τον φιλοξενούσε ένα 2λιτρο πλαστικό ενυδρειάκι με νερο απο το ενυδρείο του. Σκέφτηκα μήπως τα χτυπήματα ήταν απο κάτι που υπήρχε για ντεκόρ, αλλα το μονο που έχω μέσα είναι το πηλινο γλαστρακι που είναι λείο, κερατόφυλλο και το χαλίκι του. Κάθε άποψη δεκτή. Έχετε συναντήσει κάτι τέτοιο; Και αν φταίει το στρες τι να κάνω; Μετα την αλλαγή νερού πάντως εκλεισα τα φώτα για να προσαρμοστεί καλύτερα. Τρώει κανονικά και κάνει και μπουρμπουλήθρες απλώς φοβάμαι μήπως αυτά εξελιχθούν σε ick. Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρή βοήθεια για τον μονομάχο μου! | Celda | Bettas | 41 | 21-09-05 00:55 |
Μικρός σύντροφος για μονομάχο | Celda | Bettas | 12 | 02-09-05 13:54 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |
Πρόβλημα με μονομάχο! | jjvrettis | Bettas | 2 | 06-02-05 11:38 |
Πρόβλημα πτεριγίων σε Μονομάχο. | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-08-04 11:37 |