|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι απο την ωρα που εφυγε το τριτο τα δυο αλλα ειναι πολυ πιο κινητικα. Το οτι ανεβαινουν πολυ στην επιφανεια ειχε παρει το ματι μου οτι σχετιζεται πολυ με τα επιπεδα αμωνιας η κανω λαθος?ψαχνω να δω αν μπορω να τα δωσω πουθενα.Τι επιλογες εχω με το 20λιτρο αν φυγουν τα χρυσοψαρα?να σημειωσω πως καπακι εχει ενα εντελως απλο,διαφανο που εχει και μερικα σημεια που δεν ειναι καλυμμενο.πουλανε μονο καπακια που να ειναι πιο καλα και να μπαινει παν φωτισμος για την περιπτωση που βαλω κατι αλλο μεσα και ισως και κανενα φυτο?
------------------------- Επισης εχω την αισθηση πως το ενα εχει στηνουρα του κατι μικρε φουσκαλιτσες σαν φυσαλιδες αερα,ειναι καποια αρρωστια αυτο/δεν μπορω να το βγαλω φωτογραφια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilispap : 03-10-17 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Ζωοτόκα σε 20λιτρο | Αλέξης6 | Ζωοτόκα | 3 | 24-10-09 08:44 |
Παρουσιαση 20λιτρο | jimfytakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 1 | 13-07-08 14:18 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |
αυγά στο 20λιτρο!?!?!? | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 07-02-07 14:53 |