|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια ψαχνω εδω και καιρο να βρω guppy ρατσες οπως blue moscows,blak delta,white delta και αλλα τετοια διαφορα που δεν μπορεις να βρεις ευκολα. υπαρχει καποιος που ξερει καποιο μαγαζι που μπορω να βρω εκτως απο το σελιδες στο ιντερνετ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tους χρωματισμους που ψαχνεις τους φερνει αρκετα συχνα το πετ σιτι.Εχε το νου σου στο πετ σιτι της περιοχης σου.Οταν κανουν μεγαλες παραλαβες σε ζωντανα φερνουν παρα πολλους χρωματισμους.
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω αυτο,αλλωστε απο εκει εχω παρει σχεδον ολα μου τα γκαπακια και με μεγαλη διαφορα στην τιμη απο τα αλλα πετ, αλλα ειναι και καποια που τα βλεπουμε μονο απο το ιντερνετ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να μπορείς να παραγγείλεις από κάποιο πέτ, η τιμή όμως θα είναι κάπως τσουχτερή!
|
|||
|
|||
![]()
Ξερεις καποιο πετ που μπορω να το κανω αυτο? προσφατα ειδα το καταλογο που κανουν παραγγελιες του πετ σιτι και με φωτογραφιες αλλα δεν ειχε τετοιες ρατσουλες και εχω ψαξει παντου!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω μπορείς να παραγγείλεις σε πολλά πετ και ειδικά στα μεγάλα. Πάρε 2-3 τηλέφωνα και ρώτησε καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
blak delta,white delta αυτα τα 2 ειδη τα ειχα δει πολυ παλια στο blue fish στην πολιχνη,αλλα τρ ξερω οτι μετακονισε αμπλελοκιπους οταν λεω παλια εννοω σιγουρα 2 χρονια! |
|
||||
|
||||
![]()
Αμπελοκήπους μένω! Θα το ψαξω σ'ευχαριστω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια.... https://www.facebook.com/bluefishaquariums.pets
δες αμα μπορεις να ρωτισεις εδω....η την οδο αμα την ξες |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κατάλαβα που ειναι! Θα πάρω τηλεφωνώ για να μάθω αν έχουν ή αν θα φέρουν!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω και εγω μια αγγελιουλα αν σε ενδιαφερει....δεν τα εχω προς πωληση φυσικα....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ άλλά δυστυχος είμαι Θεσσαλονικη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ
![]() ------------------------- Πήγα σήμερα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βασίλης99 : 04-03-14 στις 18:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχί από τα πιο σπάνια του κόσμου άλλά ναι αυτά που είχε τα ζήλευα από φωτογραφίες!!! Επίσης ήταν το μονό που είχε πολύ φούσκομενες θηλυκές και δεν πήρα αρσενικά! Και τα δυο φύλα είχαν υπέροχα χρώματά και ήταν πολύ ζωντανά και ζωηρά!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για guppies αλλα θα ηθελα και εγω κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα.... ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης αν εχει καποιος ιδεα που μπορω να βρω ???? η αν εχει δικια του αναπαραγωγη????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |
τι μπορω να κανω; | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-05-08 12:42 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Μπορω και εγω ? | Tricky | Malawi | 9 | 13-06-05 15:13 |