|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα παλιό 120άρι που είχε στηθεί στο μπαλκόνι για ένα νούφαρο, βρέθηκε από σπόντα ένα ζευγάρι (όπως αποδείχτηκε) χρυσόψαρα. Η goldie μετακόμισε εκεί προερχόμενη από πλαστικό 10-λιτρο ενυδρειάκι τύπου jumbo χωρίς φίλτρο πέρσυ το καλοκαίρι και ο tancho (λόγω χρωματισμού) μπήκε λίγο πριν το Πάσχα (τον πέτυχα τυχαία σε ένα πετ σοπ και δεν κρατήθηκα). Πριν μια βδομάδα περίπου είδα τα αβγά πάνω σε φυτά.
Επειδή πρώτη φορά βλέπω μικρά χρσοψαράκια έβγαλα μερικές φώτος για να τα τσεκάρω καλύτερα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 14-05-16 στις 22:19 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίος
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στο φακό προσάρμοσε μικροσκόπιο?
έπαθα πλάκα με τις φώτο. παρεπιπτοντως να σου ζησουν τα μπόμπιρακια
|
||||
|
||||
![]()
H μηχανή είναι μια Nikon Coolpix p7000 χωρίς φακό (είναι κάτι μεταξύ compact και dSLR). Απλά manual focus τέρμα macro και καλό φωτισμό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε και χρυσοψαράς Γιάννη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου ζησουν! Βαλε και τους γονεις να τους δουμε!
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για τα μικρουλια σου αλλά και για τις φωτογραφίες!
Έχω και εγώ τέσσερα μικρά γκουραμι και θα ήθελα να ρωτήσω για την τροφή τους. Που μπορώ να βρω αρτεμια για να κάνω την αποκελυφωση? Είναι μιας εβδομάδας και η τροφή που τους δίνω είναι η nobil fluid της jbl. Υπάρχει κάποιο μαγαζί Αθήνα που να πουλάει αυγά αρτεμια? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
@tsala Ναι έχουν μεγαλώσει αρκετά τα περισσότερα, αλλά είναι και 2-3 που έχουν μείνει πίσω, ελπίζω να πάρουν τα πάνω τους κι αυτά σιγά σιγά...
@Τάκης Χαχα σιγά, δεν έκανα και τίποτα, το ζευγάρι έκανε τη σημαντική δουλειά ![]() @geotron Εγώ δίνω αποκελυφωμένη αρτέμια που είναι ουσιαστικά κύστεις που έχει αφαιρεθεί το εξωτερικό περίβλημα και δε χρειάζονται εκκόλαψη (όπως η κλασσική αρτέμια). Τώρα αβγά αρτέμια για εκκόλαψη θα βρεις σε πετσοπ σχετικά εύκολα. Αποκελυφωμένη μόνο από ebay ή aquaristic (εγώ από εκεί πήρα την τελευταία φορά). |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Αρτεμια βρήκα σε μάζα για όπως μου είπες, τους αρέσει πολύ. Τα μικρά έχουν φτάσει περίπου το ένα εκατοστό. Μπορώ να τα βάλω στο κυρίως ενυδρείο μαζί με τα υπόλοιπα (γονείς honey gourami και 4 cherry barb? η είναι νωρίς ακόμα? Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μια καινούρια φωτο από αβγά που είναι σχεδόν έτοιμα να εκκολαφθούν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια φωτο Γιαννη!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη,
και οι φωτογραφίες πολύ καλές, καλα σε μικροσκόπιο τις τράβηξες ;
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Τάκη, από την ψηφιακή είναι στο manual με macro εστίαση.
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές Ιδέες; | Derfisch | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-08 22:34 |
Μερικές Ερωτήσεις | JohnG | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-01-08 14:41 |
Μερικές ερωτησεις... | aaaooll | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 27-03-07 02:24 |
Μερικές Ερωτήσεις | NTABOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-03-03 11:02 |