|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στο forum..εχω ενα ξύλο από παραλία το οποίο το ειχε φιλος μου σε ενυδρείο κ τα τελευταία 2-3 χρονια το ειχε στην αποθήκη (στο άδειο πλέον ενυδρείο ) και μου το έδωσε..το έπλυνα σημερα με καυτό νερό σε πιεστικό..μπορώ να το βάλω στο ενυδρείο με τα όσκαρ μου η λέτε να μου δημιουργήσει πρόβλημα;;ευχαριστω πολύ
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα !! Θα σου πρότεινα να το βράσεις (4-5 ώρες) εγω αυτό θα έκανα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια χαρά εισαι με το καυτό νερο Απλά για να βυθιστεί θα πρέπει πρώτα να μεινει σε νερό Κι αυτο μπορεί να πάρει μέρες... Ειτε απευθείας στο ενυδρειο ειτε σε αλλο δοχειο |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το αφήσω κ καμμία βδομάδα σε κουβα με νερό να βγαλει οτι ειναι να βγαλει..ετσι κ αλλιώς δεν βιάζομαι να το βάλω μεσα..περιμενω κ αλλα υλικά για να αλλάξω το aquascape του ενυδρείου..απλά ρώτησα γιατί δεν εχω ξαναβάλει ξύλα σε ενυδρείο και πηγα να αγοράσω και ηταν πανάκριβα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλο Στο ενυδρείο | matser | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 27-11-13 19:18 |
Ξύλο Στο ενυδρείο μου | xarmanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-11-13 20:57 |
ξύλο στο ενυδρείο και θολούρα ... | bouhy34 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 18-11-13 20:46 |
Ξύλο σε ενυδρείο!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 18-12-08 22:19 |