|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν πάει καιρός που το έχω στο μυαλό μου να κάνω ένα community tank με μεγάλα specimens. έχω τον χώρο και το χρήμα αλλα θα ήθελα να σας πώ 2-3 concepts και να μου πει ο καθένας τη γνώμη του έαν βέβαια σας ήταν εύκολο
![]() 1ο concept : 4 bala sharks , 2 heros notatus , 2-4 geophagus red tapajos , 4 tinfoil barbs, 10 silver dollars , 2 herotilapia multispinosa , 2 copora nicaraguense , 7-10 clown loaches και 2 firemouths. 2o concept : malawi cichlids (mix με haps και mbunas) 3ο concept : tanganyikan συγκεκριμένα colonies από : calvus , leulepi και frontosas. σχολειάστε το κάθε ένα ξεχωριστά . αυτό που θα επιλέγατε γιατι θα το επιλέγατε? ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
πρωτα απο ολα δε μας λες ποσα λιτρα και τι διαστασεις θα εχει το ενυδρειο.απο τις προτεινομενες συνθεσεις εγω φανταζομαι ενα ενυδρειο 2μιση με 3 μετρα στα 1000 λιτρα τουλαχιστον.
και πιο πολυ μ'αρεσει το 3ο σεναριο, αν και δεν ξερω αν ειναι συμβατα ηειη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
250x70x70
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο που αναφέρεις είναι ότι πρέπει για C. FRONTOSA.
Εάν θες να πάρεις μια ιδέα έλα να δεις τα ενυδρεία μου στην Πεύκη (κοντά είμαστε), μπορείς επίσης να δεις photos & videos με C. Frontosa στο site μου www.iliopoulos.tk Είναι ότι καλύτερο μπορείς να στήσεις κατά τη γνώμη μου και κατά το γούστο μου. Σαν δεύτερη επιλογή θα έβαζα Malawi Haps (χωρίς Mbunas) |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγώ την γνώμη μου.
1) Με τίποτα πολύ σαλάτα μου φαίνεται 2) Ναι, αλλά χωριστά ή haps ή mbunas, περισσότερο λόγω διαφορετικής διατροφής. 3) Αυτό μάλιστα !!! Οι "φροντοζούλες" θέλουν λίτρα να δείξουν την αρχοντιά τους εσύ τα έχεις.....βουρρρρ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν όπως τα λέτε - τα σκέφτομαι και συμφωνώ!
αλλά θα ήθελα να μου δώσετε tips για το tanganyikan aquascape σε περίπτωση που κάνω βιότοπο απο τη λίμνη tang. όντως το 1ο είναι σαλάτα ![]() το 2ο και το 3ο ειναι τα ποιο Promising w8ing for more |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινε μία βόλτα από τον iliovas είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις, αφού στο προτείνει και ο ίδιος, μην το σκέφτεσαι καθόλου.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
KAΤΑΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΧΩΙΔΗ ΑΛΓΗ | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 20-11-03 02:21 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |