|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και είχα ένα ενυδρειάκι 14άλιτρο από Jumbo, είπα να φτιάξω κάτι για τα Χριστούγεννα, πιο πολύ για την ανηψιά μου που έχει κληρονομήσει τρέλα με τα ενυδρεία
![]() Χρησιμοποίησα το φιλτράκι που είχε μέσα, το άδειασα, γέμισα με ελαφρόπετρα από το μεγαλύτερο φυτεμένο που έχω και λίγο ενυδρειακό βαμβάκι.. Θερμαντήρα 25w και θερμοκρασία στους 25 Φυτά (από Γιώργο Μυσιρλή) Peacock moss Ceratopteris Thalictroides Marsilea hirsuta Hydrocotyle leucocephala Java fern Lobelia Cardinalis 'Mini' Bacopa Caroliniana (Δωράκι από Γιώργο) Λίγη moss από δάσος, πάνω σε πέτρα, στην στάθμη του ενυδρείου, ίσα να απορροφά νερό... Ζωντανά Καμιά 10αριά γαρίδες Red Cherry Αρκετά Ramshorn Snails Μερικά Trumpet Snails Yπόστρωμα: Aqua Medic Volcanit 5lt, το είχα περιέργεια να το δοκιμάσω... Πιστεύω είναι πολύ καλό, έχει αρκετή σκόνη, θολώνει εύκολα όταν φυτεύεις, κρατάει καλά τα φυτά... +Μερικές πέτρες από θάλασσα, καλοβρασμένες... Φωτισμός: 10w Flood Light κρεμασμένο με μια πρόχειρη κατασκευή... 8 ώρες τη μέρα Λίπανση: Seachem Flourish, Seachem Potassium, λίγες ποσότητες... Αν και θεωρώ οτι όλα είναι εύκολα φυτά, μπορέι να προσθέσω και Excel Τροφή: Ocean Nutrition Flakes καθημερινά και κανά λαχανικό... Αλλαγή νερού 30-40% κάθε 4-5 μέρες Νιτρικά: 0-10ppm Αμμωνία: 0ppm Τρέχει 3 βδομάδες... |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο το έκανες
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Thanx, να 'σαι καλά!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ ομορφο, και το εκανες με τη μια καταπρασινο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο το κάνεις
παράδεισος για τις γαριδες
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους!! Όντως από περσινή παιδική σκηνή είναι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πρόχειρα το έβαλα, για να μην βάλω το flood πάνω στο διαφανές καπάκι και δεν έχω καλή διάχυση, αλλά μου αρέσει, μου θυμίζει κάτι σε κατασκήνωση και μιας και είναι στιβαρό θα το κρατήσω έτσι λέω... |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου η flood warm or cool ειναι;
|
||||
|
||||
![]()
πάντα cool χρησιμοποιώ..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Egg crate από το jumbo με 4 ευρώ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 31-01-21 22:11 |
Φυτά ενυδρείο Jumbo | Crazy_Beaver | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 06-11-10 23:33 |
ενυδρεια απο Jumbo | kiriles | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-10-10 18:30 |
Διατροφή Parotocinclus Jumbo | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-11-06 10:44 |