|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους
Στο νεο ενυδρειο που θα φτιαξω -αισιως- δεν θα εχω (σχεδον) σιγουρα CO2 αλλα θα εχω πιθανοτατα καλο φωτισμο. Επειδη χρειαζομαι μαλακο και οξινο περιβαλλον, επεσε το ματι μου σε αυτα τα 2 προϊοντα (πιθανως να υπαρχουν & αλλα): 1- Fluval Stratum 2- ADA AquaSoil Amazonia Και τα δυο προϊοντα ισχυριζονται οτι μαλακωνουν το νερο και κατεβαζουν το pH. To Fluval Stratum συγκεκριμενα αναφερει οτι περιεχει volcanic rock. Θα χρειαστω περιπου 12 λιτρα υποστρωμα για το ενυδρειο μου, και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει φτιαξει DIY υποστρωμα σαν το Stratum ή το Amazonia. Ευχαριστω θερμα. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.cichlid-forum.com/article...ubstrates.phpα aquasoil που αναφέρεις ειναι κυρίως τυρφη .. Υπάρχουν πολλές συνταγές diy υπόστρωμα ..αθτα θα βοηθήσουν παρα πολύ http://www.aquarticles.com/articles/...ilization.html ..............
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου πολυ χρησιμα αυτα τα links σε ευχαριστω πολυ
|
|
|||
|
|||
![]()
Επισης εχω δει αυτα τα soils της ADA (Amazonia κλπ.) και φαινονται τελεια αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
Η ερωτηση ειναι, αυτα μπαινουν ΚΑΤΩ ή ΠΑΝΩ απο το potting soil? Ή μηπως το Amazonia ειναι potting soil?? Επισης, τι εναλλακτικες εχουμε για τετοιου επιπεδου υποστρωμα? Ευχαριστω και παλι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για neon tetra, ψαροσυνθεση και περιβαλλον... | stratigos24 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 285 | 25-07-12 02:57 |
Στο φυσικο τους περιβαλλον! | Γιώργος Κ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 10 | 03-06-12 13:27 |
φυσικο περιβαλλον του μονομαχου | kgf12345 | Bettas | 6 | 10-03-11 22:08 |
Ιδανικό περιβαλλον για κριμπένσις | fotis478 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 17-01-08 15:27 |