|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βρίσκοντας πλεον και γω το χρόνο μου αλλα και μια σχετική ισορροπία μετα απο 3 μήνες λειτουργίας του ενυδρείου μου αλλα και 2 μήνες που τρέχει με του "κατοίκους" του είπα να το παρουσιάσω ολοκληρομενα.οπο αυτο το διάστημα έπεσε πολυ διάβασμα μεσα εδω στο forum ετσι ώστε να δώσω οτι καλύτερο μπορούσα στα ψάρια μου αλλα και να ικανοποιώ και το δικό μου μάτι.Ετσι έχουμε τα παρακάτω..
Διαστάσεις:150x65x70 Όγκος:600λιτρα καθαρά Κατηγορία: Φυτά:anubias,velisneria,echinodorus,ludwigia,cambo ba. Ψάρια / ¶λλα είδη:6 stendker δίσκοι,20 Cardinal,10 panda Cory,6 julli Cory,4 anqistrus 2 Helena snail,2 Apple snail Ξύλα άμμος : 3 ρίζες red moorwood,λευκή χαλαζιακη Φόντο:σκούρο μπλε Φωτισμός:2 t8 x39watt Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:2x eheim 2217 με Φούλ βιολογικό υλικό Θερμοστάτης:2 jäger x300watt Λίπανση:υπόστρωμα τις sera Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):2 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):2 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:100 λίτρα κάθε 3 μέρες με α/ο 80% 20% βρύση με prime τις sheachem και discus trace Θερμοκρασία:29 Τάισμα 3 φορές τι μερα με 1 (Tetra algae) 2 (tropical gran D50 plus) 3 (tropical astacolor) έδινα και κατεψυγμένη stendker και ο ένας εμφάνισε εντερικά.μολις τι σταμάτησα του πέρασε και εδω και 15 μέρες δεν την εχω δωσει αλλο ![]() Βεβαια τα ψάρια είχαν τρελή ανάπτυξη αρχικά.οι δίσκοι ηταν 5 και 6,5 cm και αυτοί τη στιγμή ειναι 6,5 και 8 σίγουρα.εχουν εμφανίσει χρώματα και πίσω λέω πως ειναι υγιέστατοι δραστήριοι και πεινάνε συνεχώς! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος θέλει να ασχοληθεί με δίσκους | dimitrislamprou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-01-16 22:24 |
Μια μικρή εισαγωγή στους Δίσκους | Tolis | Δίσκοι | 37 | 02-01-15 14:18 |
Γιατι δινουμε καρδια μοσχαριου (ή γαλοπουλας) στους δίσκους? | Tolis | Δίσκοι | 45 | 26-08-14 19:11 |
Εισαγωγή στους δίσκους | dimitris21 | Δίσκοι | 21 | 02-05-07 07:45 |
Ρίγες στους Δίσκους... από τι? | John T | Δίσκοι | 54 | 01-09-04 01:44 |