|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο;
μοιάζει εύκολο να το κατασκευάσει κανείς αν ειναι καλός στις κατασκευές με την προϋπόθεση να βρεθεί ανοξείδωτο πλέγμα 300 μικρά η το έχω δει και με ατέρμονα πανί και αυτόματο πλύσιμο η ρολό χαρτί που δεν λιώνει με αυτόματη τροφοδοσία.
|
||||
|
||||
![]()
Μου έδωσες ιδέα τώρα
και ειδικα αυτο το βλέπω πως γίνεται σχετικα εύκολα, μόνο ο χώρος είναι θέμα γιατι είναι ογκώδες ------------------------- και αυτο δείχνει ακομα πιο απλο και πιο εύκολο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-09-15 στις 23:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό ρε παιδιά? φίλτρο είναι?
πως είναι έτσι? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μικρο μεγεθος
https://www.youtube.com/watch?v=b5onkPPMpcY Υπάρχει ακομα μικροτερο για ενυδρεία Και εύκολος καθαρισμός https://www.youtube.com/watch?v=0noG...mKTi0agc-f_ISO Το πρόβλημα ειναι που βρίσκουμε σήτα στα 300 εως 400 microns
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη μία σκέψη είναι σίτα απο φίλτρο aircondition, η άλλη σκέψη είναι πανι που είναι σαν χαρτί και τυλίγουν τα κρανη ή τις ζάντες αν έχεις δει, ή σαν τις ρόμπες μίας χρήσης στα νοσοκομεία
|
||||
|
||||
![]()
βρήκα κουτί να το φτιάξω αλλα ανοξείδωτη σήτα μόνο στην Αμερική και ζητούν μια κατοσταρα μεταφορά για αξία σήτας 20
θα δούμε ειναι για το επόμενο καλοκαίρι η κατασκευή οπότε χρόνος υπάρχει και με την βοήθεια σας κατι θα βρεθεί
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν έχω καταλάβει απόλυτα τι πρέπει να κάνει αυτό το φίλτρο αλλά φίλτρα έτοιμα υπάρχουν έως και 1 μικρό ...
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως είναι το σχέδιο και με γυαλί και σιλικόνη δείχνει να γίνεται που είναι και καλύτερο υλικό.
Τώρα αν πω ότι ακόμα δεν κατάλαβα τι κάνει το συγκεκριμένο φίλτρο περισσότερο απ οποιοδήποτε μηχανικό (πχ απλό σφουγκαρι) θα με πείτε χαζό?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|