|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας,
επειδή είμαι λίγο στο ψάξιμο θα ήθελα μια βοήθεια για τα led drivers που είναι συμβατά με arduino. Φυσικά μιλάω για dimmable και με ενδιαφέρουν για 20w, συγκεκριμένα για 3 20watt ή για ένα 3χ20w. Ρωτάω διότι το μόνο που βρήκα και είμαι σίγουρος ότι κάνει είναι αυτό εδώ: http://www.ebay.com/itm/JRtronic-AC8...sAAOSwVFlT3xLH αλλά επειδή θέλω να δω τι άλλες επιλογές υπάρχουν, είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|||
|
|||
![]()
Αλάνι θέλεις led driver dimable "Pwm".....
Οποιοδήποτε τέτοιο τεργιαζει. Και τα απλά που είναι με πονντεσιομετρο κάνουν αλλά είναι δύσκολο και χρειάζεσαι και αλλά εξαρτήματα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εντάξει εννοείται πώς θέλουμε κάτι έτοιμο όχι να προσθέτουμε κι άλλα. Απλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά που με μπέρδεψαν να πω την αλήθεια μου. Δηλαδή αυτό http://ac-rc.net/catalog/product_inf...und2mbg0rf9er5 κάνει; η επείδη έχει πάνω του dimmer δεν μας κάνει;
|
|
|||
|
|||
![]()
Λέει για σύνδεση.
ΕΣΥ ψάξε να είναι pwm... Αν είναι κάνει. |
|
||||
|
||||
![]()
Καμιά πρόταση γιατί δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι; και δεν με ενδιαφέρει να είναι waterpoof.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα λεντ τι χαρακτηριστικά έχουν ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ψάξεις rgb drivers για arduino θα βρεις ένα σωρό είτε έτοιμα είτε κιτ είτε οδηγίες diy.
Ένα που έχω δοκιμάσει της velleman λειτουργεί τέλεια και συνεργάζεται και με arduino clone αλλά παραείναι ασύμφορο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάποιος οδηγός για συμβατά ψάρια ανά βιότοπο; | alexandertm8 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 04-02-14 21:24 |
Σαλιγγάρια συμβατά με χρυσόψαρα! | Malawi Lover | Σαλιγκάρια | 8 | 28-10-12 23:40 |
αλγοφάγα συμβατά με χρυσόψαρα | tsitos13 | Χρυσόψαρα | 7 | 18-12-10 23:15 |
Με τί φυτά είναι συμβατά τα χρυσόψαρα | agapanthos | Χρυσόψαρα | 5 | 25-09-10 21:49 |
είναι συμβατό; | roti | Malawi | 10 | 19-11-07 14:25 |