|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκινώ με μια παρουσίαση της μικρής μου γυάλας, όπως μου είχε συσταθεί όταν πρωτοήρθα. (Αργησα λίγο oops!)
Πληροφορίες Διαστάσεις: Όγκος:55lt Κατηγορία: Φυτά:2 Ψάρια / ¶λλα είδη:1 shubukin χρυσόψαρο και 1 veiltail χρυσ/ρο Διακοσμητικά υλικά:1 πέτρα, λευκό χαλίκι και χώμα από κάτω (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:οχι Φωτισμός:1χ11w Διάρκεια φωτισμού:5hr/d μεταβλητή δύναται Φιλτράρισμα:ένα εσωτ. φίλτρο Θερμοστάτης:οχι Λίπανση: ( ?) Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):>7d Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6d Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Αλλαγές νερού:1 λίτρο την εβδομάδα καθώς εξατμίζεται και 18-27λτ κάθε 10 - 20 μέρες Θερμοκρασία: του καιρού (χειμώνα φτάνω 19, καλοκαίρι φτάνω 32) ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία:αργότερα Δεκτά τα σχόλια. Οι φωτογραφίες και οι λοιπές πληροφορίες που λείπουν ακόμα αργότερα. Επαναλαμβάνω , αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε με. Μόνο ... για τα λίτρα μην μου πείτε, θα διορθωθεί, λίγο αργότερα, που θα προστεθεί ο τρίτος της παρέας. Ερώτηση: μπορώ να βάλω κανένα αλγοφάγο, με τις θερμοκρασίες μου? Υπόψη το shubukin δείχνει μεγάλη όρεξη, παλιότερα κούρεψε έναν μονομάχο που συγκατοικούσαν. Φιλικά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Αυγά σε χρυσοψαράδικο | arion-p | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 11-07-15 11:21 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Στρώσιμο 55lt με νερό από αλλό ?? | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 12-02-09 13:53 |
Προτάσεις φίλτρου για 55Lt φυτεμένο | NIDAL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-04-05 15:29 |