|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδια
έχω μερικές απορίες για την συντήρηση μονομάχων που δεν έχω βρει ακριβώς μέχρι τώρα. 1 ον αλλάζω νερό 40% μια φορά την εβδομαδα και το νερό το ετοιμάζω σε βαρέλι 1 μέρα πριν με aquatan της sera 2 ον μετρήσεις με υγρά τεστ είναι πολύ καλές άρα στρωμένο ενυδρείο. 3 ον ταΐζω 4 φορές την μέρα. τροφές: grindal ζωντανά, bloodworm κατεψυγμένα, φλέικς με αποξηραμένα σκουλικια την betta gourmet της haquoss νομίζω έτσι γράφετε. και περιμένω να μου φέρουν και κατεψυγμένη ¶ρτεμια ερωτησεις::: 1ον το αλάτι δεν κατάλαβα την χρήση του στον μονομάχο πόσο βάζουμε αν βάζουμε μετά από κάθε αλλαγή νερού ή όχι και για πόσο διάστημα. 2 ον. από τροφές είμαι καλυμμένος η να πάρω κάτι ακόμα που να αρέσει και να είναι καλή για το ψάρι? 3 ον σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντηρηση θαλασσινου ενυδρειου | leonidastria | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 17-05-12 18:48 |
Νεα αρχη ενυδρειου με μονομαχο... | fotis_k | Bettas | 10 | 22-12-08 16:45 |
Συντηρηση ενυδρειου | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-09-06 08:21 |
Φιλτρο Ενυδρειου Με Μονομαχο | tsikis | Bettas | 23 | 31-08-06 21:35 |
Συντηρηση αδειου ενυδρειου;;;;; | paparatsi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-03 09:06 |