|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια
μετα απο καποια χρονια θελω επιστρεψω στο χομπυ του ενυδρειου και σκεφτομαι να στησω ενα περιπου 450 λιτρων. η εμπειρια μου ειναι καποια χρονια σε 54 λιτρα. ηθελα να σας ρωτησω για τα πιθανα προβληματα που μπορει να εχει ενα μεγαλο ενυδρειο σε σχεση με ενα μικρο επισης διαβαζω για εξωτερικα φιλτρα, sump εξωτερικο, sump εσωτερικο. δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα διαλεξω ουτε για την συνθεση των ψαριων εχω αποφασισει. παντα ομως ειχα μια προτιμιση σε ταγκανικα και οσκαρ σκεφτομαι να μιλησω με καποιον απο τους επαγγελματιες του φορουμ ωστε να μου κατασκευασει ενα ενυδρειο. θα ηθελα τη θετικη ή αρνητικη γνωμη σας με προσωπικο μηνυμα αν εχετε συνεργαστει με καποιον πριν επικοινωνησω μαζι του ευχαριστω για τις γνωμες σας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για θαλασσα...!!! | Giorgos K. | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 15-05-15 23:19 |
σκεψεις | HERBI | Δίσκοι | 12 | 03-01-14 17:29 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
Σκεψεις για νεο set up | Δημητρης89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 31-10-10 15:45 |