|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, εχω ενα ενυδρειο 120 λιτρα απο το 2008 περιπου, πανω στην λαμπα εχουν σβηστει δυστυχως τα στοιχεια της, το μονο που αγνοφενεται ειναι : philips aqua, πισω ομως απο το καπακι γραφει οτι η λαμπα ειναι 30w ip54.. και ειναι 90 εκατοστα
εγω τωρα θελω να το κανω φυτεμενο, με φυτα που θα εχουν το πολυ light:medium και co2:low απαιτησεις βαση το σιτε της τροπικα.. Ποια λαμπα μου ταιριαζει; τι ειναι η δικη μου; τ5 τ8; εχω μπερδευτει, ελπιζω να με βοηθησετε ![]() ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: http://pacific.cat-gato.com/detail.h...&title=Pacific
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
led φωτισμος για φυτεμενο | asteris_veria | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 58 | 15-09-14 12:05 |
Καταλληλος φωτισμος για malawi? | sx21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-04-13 18:21 |
φωτισμος με led σε φυτεμενο | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 08-04-10 19:45 |
Καταλληλος φωτισμος για φυτα. | Dimis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-10-09 16:42 |
φωτισμος για φουλ φυτεμενο | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 17-05-08 11:58 |