|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:120x50x60 Όγκος:300L Κατηγορία:malawi mbuna Φυτά:vallisneria (ειναι ακομα μικρες) Ψάρια / ¶λλα είδη:5 pseudotropheus sp wiliamsi blue lips.6 metriaclima emmiltos mbanga rocks.2 zedra nerite Διακοσμητικά υλικά:30 κιλα περιπου πετρες απο βουνο της περιοχης μου,και αλλα 30 κιλα περιπου χαλαζιακη αμμο μπεζ. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φοντο:3d Φωτισμός:2x39w day lait Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες με χρονοδιακοπτη Φιλτράρισμα: eheim 2076 pro 3 e,και eheim 2329 pro Θερμοστάτης :eheim jager 250w Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH: έχω μέρες να μετρήσω Γενική σκληρότητα (GH): -//- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): -//- Αμμωνία (ΝΗ3): -//- Νιτρώδη (ΝΟ2): -//- Νιτρικά (ΝΟ3): -//- Αλλαγές νερού:καθε δευτερα 35-40% νερο δυκτιου Θερμοκρασία:26-27 με elliwel ¶λλες πληροφορίες:θελω και ψαχνω να βαλω αλλο ενα χαρεμη απο 5 ψαρακια!στον πατο εβαλα σχαρα πλαστηκη μετα της πέτρες και μετα την άμμο. Εχω βαλη μεσα 4 vallisneries αλλα είναι ακόμα μικρές και δεν φαίνονται. Το ενυδρειο τρεχει τωρα 2 μηνες μπολιασμενο και έπιασε η πλάτη και μερικές πέτρες green beard algae (πρεπη να κανω κατη γιαυτο???)για ψύξη εχω 4 konig 8αρια με elliwel και ταΐζω 2 φορές την μέρα με ocean nutrition spirulina flakes και nls cichlid formula.ΟΟΟταν κανω τεστ μετράω με υγρα της sera αυτα.... Ακούω γνώμες- εντυπώσεις- παρατηρήσεις- διορθωσης ευχαριστω πολύ! !!! Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
300l (malawi) | Ζορπιδης Θανασης | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 13-02-10 14:54 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |