|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από πολλά χρόνια (κοντά στα 15),αποφάσισα να πάρω και εγώ ένα μονομάχο για το 20άλιτρο μου που ήταν άδειο και φιλοξενούσε μόνο ένα gyrinochilus amonieri, κοινώς γλύφτρα.
Το ενυδρείο είναι φυτεμένο και ο μονομάχος μου είναι πανέμορφος. Έχει μπλε κόκκινο χρώμα, μεγάλα πτερύγια και το σώμα του είναι σαν βελούδο. Σκεφτόμαστε με την γυναίκα μου να του προσφέρουμε και παρέα ένα θηλυκό. Εσείς τι λέτε?
|
||||
|
||||
![]()
κατηγορηματικα οχι!!!!!η παρουσια του αρσενικου θα στρεσαρει εντονα τη θηλυκια και δεν υπαρχει λογος γι'αυτο...θα τη βλεπετε συνεχεια να κρυβεται καθως θα την κυνηγαει ο αρσενικος και να δειχνει αγχωμενη.γενικα δε συνισταται η συνυπαρξη αρσενικων και θηλυκων μονομαχων σε αλλες περιπτωσεις εκτος της αναπαραγωγης.
|
||||
|
||||
![]()
Στο 120άλιτρό μου έχω χώρο για ένα ψαράκι ακόμα.
Για να πετύχω αναπαραγωγή, πιο ψάρι να μεταφέρω εκεί αν πάρω και θηλυκιά?
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις οτι στο 120αρι εχεις διαφορα ψαρακια και θελεις να βαλεις και τη θηλυκια?για αναπαραγωγη χρειαζεται ενα ενυδρειακι γυρω στα 50-60 λιτρα με νερο που θα αφησεις να στρωσει για 2 βδομαδες με φιλτρο.μπορεις να'χεις στο μισο αμμο και φυτα και στο αλλο κομματι τιποτα.μετα βγαζεις το φιλτρο και βαζεις μεσα τη θηλυκια για 48 ωρες προκειμενου να προσαρμοστει.μετα βαζεις τη θηλυκια σε γεννηστρα και τον αρσενικο ελευθερο στο ενυδρειο.(προσοχη!!καλη προσαρμογη κατα τις μεταφορες οπως αγοραζοντας καινουργια ψαρια)τ'αφηνεις ετσι για 24 ωρες και περιπου 1 τεταρτακι πριν κλεισει το φως το βραδυ απελευθερωνεις και τη θηλυκια.
|
||||
|
||||
![]()
Να και μια φωτογραφία του...
|
||||
|
||||
![]()
κουκλος ο μονομαχος σου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάριελ,
Τετοιος είναι και ο Μπίμπης μου!!! Με λίγο πιο κοντή ουρά, τέλειος δεν είναι; ¶ντε καλορίζικος!!! Κωνσταντίνα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στα ενυδρεία που χρειάζεται συμβουλές. | ThDam | Χρυσόψαρα | 5 | 20-09-04 00:40 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |