|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλοι μου.
Να σας πω την αμαρτία μου έχω αρχίσει ήδη να βαριέμαι το http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=87778 και σκέφτομαι να το κάνω μαλάουι με ενα μονο είδος, φιλήσυχο, εύκολο και όχι δυσεύρετο. Οι λόγοι που με απογοήτευσε είναι ότι ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΨΑΡΙΑ! Τα τζουλις κανουν βολτες όλη μερα μέσα στις πέτρες τους, οι κάλβοι είναι τα πιο βαρετά ψάρια που έχω δει και σίμιλις έχουν επηρεαστεί πολύ αρνητικά στο νέο τους περιβάλλον. Στο 60αρι που τα είχα πήγαιναν πάρα πολύ καλά. Τέλος πάντων, το θέμα το άνοιξα για να πείτε καμιά ιδέα για μαλάουι,ένα είδος, ήσυχο. Σκεφτόμουν για acei ή pseudotropheus caeruleus αν τα βρω εδώ στο νησί. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
aulonacara και mbuna | saxlina | Malawi | 7 | 20-09-12 21:12 |
mbuna | rawnerve | Malawi | 28 | 18-01-11 00:27 |
200 L MBUNA | petros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-12-07 12:28 |
200 L MBUNA | petros | Malawi | 4 | 03-07-07 17:49 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |