|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα στο forum. εχω στησει εδω και μια εβδομαδα ενα ενυδριο 150 λιτρα και εχω για αρχη 10 κιλα ζβ και απο ασπρος εχει αρχισει και κιτρινιζει(περισσοτερο το χρωμα της σκουριας.(NO2 και NO3 ειναι μηδενισμενα). ειναι φυσιολογικο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα βοηθούσαν μερικές φωτο, μήπως ειναι κάτι άλλο |
|
|||
|
|||
![]()
θα βαλω και φωτογραφιες αλλα περιμενω να αναψει σε 30 λεπτα και το λευκο το φως να φαινεται καλυτερα. ελπιζω να μην επαθα ζημια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην αγχώνεσαι, θα δουν πολλά τα μάτια σου Το δικό μου τρέχει 3 μήνες μόνο και κάθε μέρα βλέπω αλλο ενυδρειο! |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα διατομικη ειναι. ειδα σε φωτο οτι ειναι ακριβως ιδια. πρεπει να κανω κατι για να μην εξαπλωθει η θα φυγει απο μονη της? παντως μερα με την μερα αυξανεται. σημερα εχει και το πισω τζαμι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Στα νέα ενυδρεία, εμφανίζεται πρώτη μαζί με τη χαρά για το ξεκίνημα ![]() Κάπου είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι που) πως κάποιος πρότεινε να την αφήνεις να εξαπλωθεί και τελικά φευγει. Δεν ξερω αν ισχύει Προσωπικά την καθάριζα κάθε εβδομάδα Με το συγκεκριμένο εξάρτημα, σώθηκα http://www.igna.gr/index.php/eshop/a...li-lavi-detail |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωμα για πετρες | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-04-09 07:54 |
ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ | jimmy19111977 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 18 | 26-10-08 11:01 |
Ανεμωνα αλλαζει το χρωμα...? | the watcher | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 10 | 29-09-08 08:13 |