|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,έχω πρόβλημα με δυο Cardinal tetra που έχω...Έχουν βγάλει αυτό ακριβώς στην φώτο.. φωτο από internet... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι είναι,και τι θεραπεία χρειάζεται...έχω χρησιμοποιήσει esha s2000 εδώ και μια εβδομάδα αλλά τιποτα
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου καλησπέρα.
Δεν γνωρίζω προσωπικά οπότε ότι πω να το δεις με κάποια επιφύλαξη, απλά επειδή η φωτογραφία σου είναι καλή έψαξα για κάτι παρόμοιο. Βρήκα πολύ κόσμο να μιλάει για ένα λευκό σκουλήκι μέσα σε μια φουσκάλα κολλημένη στο ψάρι, συνήθως κάτω από το στόμα ή δίπλα σε κάποιο πτερύγιο. Από φωτογραφίες που είδα, αυτό είναι και στη δική σου περίπτωση. Απ'όσα διάβασα λοιπόν, ενώ δεν είναι σπάνιο φαινόμενο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Κάποιοι γράφουν ότι το αφαίρεσαν με νάρκωση στο ψάρι και επεμβασούλα. ¶λλοι αναφέρονται σε θεραπεία με panacur που πέτυχε αλλά θέλει προσοχή. Διάβασε εδώ να πάρεις μια ιδέα http://www.fnzas.org.nz/fishroom/vie...p?f=25&t=40813 Ξαναλέω όμως ότι γράφω ότι βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση και προτείνω να συμπληρώσεις τη φόρμα που έδωσε το παλικάρι παραπάνω και να περιμένεις τη γνώμη εμπειρότερων από εμένα. Ελπίζω να βγάλεις άκρη πάντως |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon Tetra ή Cardinal Tetra | ioannis_79 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 16 | 25-11-14 22:57 |
cardinal tetra | TRYFONAS K. | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 3 | 26-03-12 16:02 |
Cardinal tetra με τι; | magman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-08-10 13:57 |
Ασθένεια σε gongo tetra!!! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 20-09-08 22:03 |
cardinal tetra | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 08-03-07 08:49 |