|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά!! ήθελα να ρωτήσω, έχω ένα ενυδρείο το οποίο δεν έχω χρησιμοποιήσει για 2 χρόνια και το είχα αποθηκευμένο σε αποθήκη.. Τώρα που θέλω να το γεμίσω πάλι παρατήρησα κάτι και ήθελα την γνώμη σας. Είδα ότι οι κάτω σιλικόνες δηλαδή οι σιλικόνες περιμετρικά του ενυδρείου από την εξωτερική μεριά κοιτώντας από μέσα το ενυδρείο, έχουν φουσκάλες.. και δεν ξέρω αν αυτό είναι επικίνδυνο να το θέσω ξανά σε λειτουργία για να μην μου ανοίξει κάποια στιγμή..
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση σχετικά με το καπάκι του ενυδρείου. | nkarytia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-09-09 11:42 |
Ερώτηση - Προετοιμασία νέου ενυδρείου | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-09-08 09:43 |
Κατασκευή ενυδρείου, ερώτηση για πάχος τζάμιου | pavloukos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-08-06 10:22 |
ερώτηση για αγορά ενυδρείου | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-06-05 07:39 |
Ερώτηση για ξαναστήσιμο θαλασσινού ενυδρείου | DIVER_M | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 09-04-04 19:32 |