|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καπου ειχα διαβασει καποτε(μη με ρωτησετε που,δε θυμαμαι...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα grindals περιέχουν μεγάλο ποσοστό λιπαρών. Γι'αυτό καλό είναι να αποφεύγεται η καθημερινή χορήγησή τους στα ψάρια μας.
Από την άλλη, αφού θα είναι μόνο για προσωρινά (υποθέτω ότι σκοπεύεις σύντομα να πάρεις πιο "φρέσκα" αυγά αρτέμιας ή θα προμηθευτείς και ζωντανές δάφνιες), δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα, ειδικά αν ταϊζεις νεαρά ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον,τελικα σημερα εκκολαφθηκαν και αυγα που πηρα απο καινονυργια παρτιδα,αλλαπαλι κατι δε μου παει καλα με το ποσοστο εκκολαψης...παλια με την ιδια ποσοτητα εβγαιναν απειρες αρτεμιες και τελικα τις πεταγα τις πιο πολλες,ενω τωρα τις ψαχνω με τι μικροσκοπιο...φοβαμαι να βαλω μεγαλη ποσοτητα αυγων γιατι παλια που το ειχα κανει μου ειχε βρωμισει το μπουκαλι...οποτε ειμαι σε διλημμα...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ Μαριέλ δεν ξέρω αν ήταν λάθος αλλα την γέννα με τους μονομάχους μου την μεγάλωσα πρώτα με αρτέμια και όταν άρχισαν να τρώνε grintal worms, αποκλειστικά με αυτά. το ίδιο έκανα και με τα αγγελοψαράκια. απώλειες δεν είχα καμία. δεν ξέρω αν κάνει καλό ή κακο στο μέλλον αλλα πιστεύω ότι στην ανάπτυξη μάλλον θα κάνει καλό.
επίσεις θα ήθελα να σου πώ ότι το νερό που έχω για την εκκόλαπση της αρτέμιας το αλλάζω κάθε εβδομάδα γιατί βρομίζει και απ ότι ξέρω και οι άλλοι αυτό κάνουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|