|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος στο φορουμ και ειπα να σας δωσω μια ιδεα με το τι εχω ξεκινησει να κανω. Στα ενυδρεια ειμαι παλιος αλλα στα αλμυρου νερου σχετικα "αρχαριος".
![]() Το ενυδρειο ειναι καινουριο. 1 κυκλοφορητης 1 δυνατο εσωτερικο φιλτρο 1 αραγωνιτης 1 λαμπα ασπρη 1 λαμπα μπλε 1 κοραλι (δε θυμαμαι το ονομα) αρκετο ζωντανο βραχο 1 κλοουν 1 ψαρι που τρωει την αλγη (δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται) 2 μαγνητες (για τα τζαμια) 1 αφισα (μπλε) και πολλα αλλα αξεσουαρ τα οποια δεν μπαινουν στο ενυδρειο ![]() το ενυδρειο οσο μπορω το προσθετω πραγματα και κανω ολες τις απαραιτητες μετρησεις για νιτρικα , φωσφορικα , αλατι κλπ. ![]() με μπλε λαμπα: ![]() ![]() ![]() ακουω συμβουλες για περισσοτερο "ντεκορ" |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια αλμυρου νερου | XRHSTOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 08-05-12 14:54 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Βασικές γνώσεις για ενειδρύο αλμυρου νερου | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 21-06-06 14:59 |
εξοπλισμος για 2000 λιτρα αλμυρου νερου | Πανικος Σωτηριου | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 19-11-05 00:09 |