Ψαρια σε λαθος συνθηκες νερου
Καλησπερα παιδια ανοιγω εδω ενα ποστ για να μου λυσετε μερικες αποριες που μου σχηματιστικαν στην αρχη οταν ειχα πει να ξεκινησω την αναζητηση των ψαριων που θα βαλω στο ενυδρειο μου, πρωτη σταση μου ηταν ενα τοπικο πετ σοπ το οποιο δεν ειχε μεγαλη ποικιλια απο ψαρια αλλα τα γνωστα ζωοτοκα και μερικα χρυσοψαρα. Αυτο που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι οτι ειχε σε ενα ενυδρειο του αγγελοψαρα τα οποια ηξερα οτι χρειαζονται μαλακο αλλα αυτος τα ειχε σε πολυ σκληρο νερο οπως ειναι τα νερα εδω στην λημνο οπως και τα υπολοιπα ψαρια. Οταν τον ρωτησα γιατι τα ειχε σε σκληρο νερο μου ειπε οτι και ο προμηθευτης του τα ειχε σε παρομοιο νερο οποτε ειναι μεγαλωμενα σε αυτο. Τωρα ερχεται η ερωτηση μου πειτε οτι καποια στιγμη θελω να ασχοληθω με ψαρια μαλακου νερου και δεν θελω να κανω επεξεργασια του νερου θα μπορω να παρω απο αυτον? Δεν λεω οτι ειναι σωστο απλα αν τα ψαρια ειναι μεγαλωμενα σε λαθος συνθηκες και οχι στις σωστες και δεν ξερουν αλλες συνθηκες τι γινετε τοτε? ελπιζω να μην σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο απλα ειχα αυτον τον προβληματισμο και ηθελα να τον μοιραστω μαζι σας.
|