|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας καλημεριζω την αλμυρα!!!μολις μου μπήκε το μικρόβιο (αναθεματο)να φτιάξω ένα κυβο 60*60*50 FO!!!
Λοιπόν και ήθελα τα ΦΏΤΑ ΣΑΣ!!!!εχω δει ενα έτοιμο της BOYU BTL 450 στα 220¤ και το BOYU BTL 550 στα 290¤ αυτα τα δυο ειναι κομπλε χριαζοντε μόνο αν δεν κάνω λάθος ΖΒ,αλάτι,άνθρακα,αντιφοσφορο,αλατομετρο,και αραγονιτι-άμμο θάλασσας...... Εκτος και αν φτιάξω εγω ένα 60*60*50 περίπου 160L,και χριαζωμε την βοήθεια σας για Skimmer Wave maker Έξ φιλτρο Θερμοστατη Φωτισμο Ζ βραχω Αραγονιτι-άμμο θάλασσας Αλατομετρο ¶νθρακα Αντιφοσφορο Αλάτι Και αν πάρω και μια αυτοματη αναπλήρωση,......συγνώμη για την ζαλαδα.... ![]() ------------------------- Παιδια........κανένας.........???????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 22-12-14 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος | Giorgio st | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 17-04-13 16:33 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥ | κικη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-05-12 22:13 |
Προς αναζήτηση νέου φωτιστικού | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-11-08 17:45 |