|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου συμπλήρωσε τη φόρμα που σου είπε ο φίλος nazgul πριν αλλά μη νομίζεις πως θα σου πούμε κάτι διαφορετικό απο αυτό που σου είπαν και αλλού.
5 χρυσόψαρα δεν ζουν σε 15λιτρο, ειδικα οταν ενηληλικιωθούν θα πρέπει να είναι σε ενυδρείο από 200 - 400 λίτρα ανάλογα με το είδος των ψαριών. Ειναι θέμα ημερών ίσως και ωρών να αρχίσεις να τα χάνεις. Ή θα πρέπει να τα δώσεις πίσω ή θα πρέπει να βρεις ενυδρείο μεγάλο, και όλα αυτα πρέπει να γίνουν άμεσα. Αν θες να τα κρατήσεις , πας τώρα στο Ικεα και παίρνεις ένα 60λιτρο πλαστικό για να τα σώσεις για λίγες ημέρες μεχρι να βρεις ενυδρείο http://www.ikea.gr/apothikeusi-gia-v...yti-2454/3585/ Διαβάζεις αυτό http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 για να καταλάβεις τι χρειάζεται ενα ενυδρείο και διαβάζεις και αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230 για να καταλάβεις τι θέλουν τα χρυσόψαρα
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο άσχετο άλλο πιστεύω το ότι πήγαινε ψηλά και έκανε το νεκρό οφείλετε στο swim bladder.
|
|||
|
|||
![]()
Σας συχαριστω παιδες.Μου τα ειπαν σε ενα αλλο forum
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 28-12-14 στις 18:24 |
|
||||
|
||||
![]()
Εμεις δλδ να μην τα πουμε, μέρες που ειναι?????
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 28-12-14 στις 18:24 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Όλοι τα λέμε αυτές τις μέρες, εσύ δεν μας είπες αν τα άκουσες. Τα χρυσόψαρα πάντως την έχουν ακούσει για καλά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι να σταματήσει εδώ ο φίλος και να μη γυρνάει τα φορουμ και να λέει τα ίδια και τα ίδια. Είμαι βέβαιος πως θα του πουνε να βγάλει τα χρυσόψαρα , αλλά επειδη ρωτάει τι μπορεί να βάλει στο 15λιτρο, θα του πουνε τότε να βάλει κανα μονομάχο και τότε θα γίνω εγώ πάλι κακός (@Σάκη δεν είσαι μόνο εσύ κακός)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα 30 λιτρα εννοεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
30 ηταν καποτε.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο είσαι σίγουρος ότι αλλαξε?
Εκτός κι αν έχω κρατήσει "παλια" εκδοση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις κρατησει το προφιλ που γραφτηκε οταν διευθυνα εγω τα προφιλ ακομα. ΥΓ Δεν μ'ακουσες. Επρεπε να φας τα μουτρα σου για να καταλαβεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Κι εγω νομιζα πως τοση ωρα αναφεροσουν στο φυλλαδιο για τους μονομάχους απο το GAB!!!!Και καθομαι να κατεβαζω ολα τα pdf!!!! ΥΓ: Μόνο μούτρα δεν έφαγα. Έχω κρατήσει τα πμ που με παρακαλάνε να αρχίσω να ξαναγράφω. ![]() ![]() ΥΓ2 : Τάκη, το παρακάτω site ειναι για πέταμα. Αν δεν το υπογράψει ο "ΓΡΗΓΟΡΗΣ", δεν προχωρά τπτ... ![]() Τέλος τα οφ τοπικ και τα κωδικοποιημένα μηνύματα |
|
||||
|
||||
![]()
Το seriously λέει άλλα όμως, δεν κατέβασε τα λιτρα
Aquarium Size An aquarium with base measurements of 45 ∗ 30 cm or equivalent is large enough for a single male or pair. SF does not support the practice of keeping this species in tiny aquaria or small jars . http://www.seriously...etta-splendens/
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ειναι ... seriously
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λευκα σημαδια | scooby14 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-10-11 23:34 |
κοκκινα σημαδια(γδαρσιματα?)σε kuhli loach | kgf12345 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-06-11 16:51 |
Χρυσοψαρο, κοκκινα σημαδια, λευκα στιγματα | Vodka | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 03-06-11 23:26 |
Platy με κοκκινα σημαδια | pkas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-05-11 20:04 |
Αγγελοψαρο κοκκινα σημαδια | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 09-05-11 00:52 |