|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας,
εδω και 1,5 χρονο εχω σε ενυδρειο 200 λιτρων , δυο (2) φιλτρα : - ενα hydor professional 250 - ενα jbl crystalprofi e900 οι κατοικοι του ενυδρειου ειναι 6 melatonainia boesmani + 2 sae σημερα εκανα καθαρισμο φιλτρου και σωληνες στο hydor professional.. ενω τα συνδεσα ολα ΣΩΣΤΑ ( δεν ειναι η πρωτη φορα) , δυστυχως ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ ΝΕΡΟ λογω βαρυτητας, ουτε τρομπαροντας... ![]() Μεχρι τωρα ποτε δεν εβαζα νερο στον κουβα .. ανοιγοντας τα βανακια το νερο κυκλοφορουσε κανονικα...σημερα εβαλα νερο στον κουβα, παλι τιποτα ![]() ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ωστε να λυθει το προβλημα... (εχω διαβασει παρομοιες περιπτωσεις συνχομπιστων με φιλτρα αλλης μαρκας, αλλα στην δικια μου περιπτωση δεν βοηθησε...) +++++++++++ αυτη την στιγμη το ενυδρειο εχει μονο ενα φιλτρο ( το jbl cristalprofi e900).. επαρκει αυτο το φιλτρο βασει λιτρων και ψαριων ποτ φιλοξενει ??? σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο και για τις απαντησεις σας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fluval 306 η' Hydor 250 professional ? | ΝΙΚΟΣΠΕ | Φίλτρανση | 3 | 06-01-14 15:11 |
προβλημα με eheim professional 3 | xristosg7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 08-02-12 16:56 |
Επαρκης φιλτρανση? | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-08-11 02:08 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ HYDOR PRIME 20 | billis veroia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-04-11 16:43 |
επαρκης φιλτρανση... | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 26-09-08 14:38 |