|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το καινουριο μου εξωτερικο φιλτρο κλεινει τωρα 3 μηνες απο τοτε που μπηκε σε λειτουργια και θεωρω πως χρειαζεται καθαρισμα οποτε μου λετε αν καπου κανω λαθος ετσι να μου φυγει το αγχος..
-Το βγαζω απ την πριζα, κλεινω τα βανακια και το μεταφερω στην τουαλετα -Φροντιζω να ειμαι μονος στο σπιτι να μη δει η γυναικα την πλημμυρα στο μπανιο ![]() ![]() -Ανοιγω την κεφαλη και βγαζω σιγα σιγα τα καλαθακια με τα υλικα. -Ξεπλενω τον καδο. -Το χοντρο μπλε σφουγγαρι που χω στον πατο στο πρωτο καλαθι το ξεπλενω καλα με νερο βρυσης ή το πεταω αν ειναι πολυ χαλια και βαζω καινουριο. -Με νερο που χω κρατησει απ το ενυδρειο ξεπλενω χαλαρα το βιολογικο υλικο,την ελαφροπετρα και το siporax δηλαδη. -Το ενυδρειακο βαμβακι το πεταω και το αντικαθιστω με καινουριο. -Κανω εναν ελεγχο στην φτερωτη της κεφαλης και την καθαριζω αν χρειαζεται. -Βαζω λιγη σιλικονη περιμετρικα στο λαστιχακι της κεφαλης. Τοποθετουνται τα υλικα στη θεση τους. Η απορια μου ειναι αν πρεπει να βαλω το βιολογικο υλικο σε διχτακι (και τι διχτακι ![]() Τα αλφαδολαστιχα με τα μπαστουνια να τα καθαρισω;Εχουν πιασει μπιχλα απο μεσα αλλα οχι κατι φοβερο.Αυτο θα ναι δυσκολο ![]() Πριν το κλεισω λεω να το γεμισω μεχρι τη μεση με νερο απ το ενυδρειο ετσι ωστε να τραβηξει πιο ευκολα νερο αλλιως..καλο τρομπαρισμα.. ![]() Καμια παρατηρηση κανεις;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμος εξωτερικου φιλτρου | Γιαννης29 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 09-05-14 09:36 |
Αποριες σε εγκατασταση εξωτερικου φιλτρου | oldschool12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-11 23:06 |
Τοποθετηση εξωτερικου φιλτρου | tasos-alex/polis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-07-09 10:24 |
εξωτερικος καθαρισμος τζαμιων | capetanakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 01-05-07 22:20 |