|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σας έπρηξα τις τελευταίες μέρες τελικά από σήμερα ξεκινάει η ολική αλλαγή του ενυδρείου μου...
Η αρχαιότητα ανήκει στο παρελθόν και πλέον το νέο ενυδρείο περνει τον δρόμο του.. Η πρώτη μέρα περιλάμβανε πολύ δουλειά αφού ξεκίνησα η ώρα 1:30 και τελείωσα πριν λίγο... Να αναφέρω ότι στο ενυδρείο θα μπουν εύκολα και μέτρια φυτα, μια 3d πλάτη που έφτιαξα εγώ Θα αφαιρεθεί όλο το υπόστρωμα και θα προστεθεί λευκή ψιλή χαλαζιακη άμμος καθώς και μια πολύ λεπτή στρώση aqua basis plus της JBL Και ακόμα ψάχνομαι για co2 Λοιπόν ξεκίνησα νε το να ετοιμάσω όλα τα σύνεργα μου και αφού παρέλαβα και τα φυτά μου πήρα γρασίδι από συμφουρμιτη, εύκολα φυτά απο Κύπρο και tissue cups της tropica από Αγγλία (αλλά χάλασαν μέχρι να έρθουν) Αφού ταλαιπωρίθικα αφάνταστα κατάφερα να βγάλω τα ψάρια και τις γαρίδες από το ενυδρείο και τα έβαλα σε ενα πιο μικρό ενυδρειακι, τα φυτά τα έβαλα στο νανο ενυδρείο μου όσα φυτεβωντε και σε κουβα ανουμπιες και φερν Καθαρισα το ενυδρείο καλα με ξύδι και όταν στέγνωσε κόλλησα το background με σιλικόνη απευθείας στο τζάμι του ενυδρείου.. Όπου και θα μείνει ετσι για μια μέρα για να στεγνώσει και να κολλήσει.. Αυτά για πρώτη μέρα.. Έρχονται φωτογραφίες.. Ακούω γνώμες και συμβουλές παρακαλώ.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι και Ολική σκληρότητα | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 24-11-05 21:27 |