|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια!
Απο εβδομαδα θα βρεθω με ενα ενυδρειο 40*32*30 περιπου 40λιτρα...σκεφτομαι να το στισω στο γραφειο ... Παραθετω τα εξαρτηματα που εχω διαθεηχσιμα καθως και καποια υλικα,για να μου προτεινετε καποιους συνδιασμους και ειδη στησιματος: Εχω φιλτρο, θερμοστατη, φωτιστικο που σηκωνεται ο λαιμος-γραφειου, Αμμο θαλασσης και βασαλτη Πετρες λαβας,φεγγαροπετρα,ξυλοπετρα και βασαλτη... Σκεφτομαι για 1.μικρο φυτεμενο στυλ iwagumi, με ανθεκτικα φυτα, πχ moss πανω στην πετρα 2.σαλιγκαρια ή γαριδαδικο 3.Μονομαχο ή πλεκο.. Αυτα που δεν μπορω να κανω στην δουλεια ειναι οσμωση, για μαλακο νερο ισως βρω καμια ριζα, Πολυ φωτισμο ποιοτικα και οχι πανω απο 8 ώρες. Μπολι ολο και καποιος θα εχει να μου δωσει αλλα δεν θελω κλαδεματα!
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Στραβό γραφείο; | magman | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 02-08-10 15:49 |