|
||||
|
||||
![]()
Οχι θα μου τη γλυτωνε !! ας οψεται ο αιτιος που μεβαλε στα εξοδα. ( για reef...φυσικα ηταν οι φωτο του dear
![]() εδω και 3 μερες ηδη, στο reef πλεον του γραφοντος φιλοξενουνται-ελπιζω για πολυ- τα ανωθεν !! μn κραξετε για την goniopora, μου την προτεινε για ευκολο κοραλι ,ο .... ![]() τελος παντων θα το πολεμησουμε το πραγμα !! ![]() οσο για το μισο-ικ του λευκοστερνου, επιμενει στην μιση μερα ναι μιση οχι, τρωει σαν ... ![]() ![]() στρωμενο υλικο παρεληφθη χτες απο τον μαριο ( discos tnx), και βαδιζουμε στον δρομο του αλατιου... ![]() σημερινες μετρησεις alkalinity=8 ( πολυ δεν ειναι?αν ναι πως τη ριχνουμε? ) salinity=1024 ammonia=0 nitrite=0 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ![]() nitrate=10 ph=8,1 /8,2 (παρτε λιγο ματι την goniopora-σε νυχτερινη χωρις φως ληψη- εσεις οι του γλυκου....και αυτοκτονηστε ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυτος ο αλητης-Bicolor Pseudochromis- που φαινεται στην κατω δεξια φωτο, μου εσκισε το polyps star στις δαγκωνιες !!!(παραμενει 2 μερες κλειστο) οι εφικτες λυσεις.. 1.βγαζω το κοραλι 2.βγαζω το ψαρι 3.βγαζω τα μαλλια του υπευθυνου περιμενω απαντηση στο multiple choice !! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|