|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μου εφερε ενας φιλος έναν μεγαλο βραχο,καμμια 10 λιτρο νερο από την θαλασσα και κατι γαριδες που μαζεψε από τον πυργο ηλειας.
τα εβαλα σε ένα ενυδρειο 15 λιτρων που ειχα και καθότανε μαζι με δυο αντλιες μικρες γυρω στα 100 λιτρα η κάθε μια μια να τα γυρναει προς τα αριστερα τα νερα του ενυδρείου στο πανω μερος και μια δεξια στο κατω μερος. εγω όμως είμαι εντελως ασχετος από θαλλασινο τι να κανω? τι να παρω? τι να φτιαξω? για να μην χασουμε ολη την ζωη του βραχου αυτου. εχει και κατι σαλιγκαράκια κατι που είναι σαν καβουράκια κατι περιεργα φυτα διαφορες μικρες γαριδουλες δυο αστεριες μικρους και διαφορους μικροοργανισμούς. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα 15 λίτρα δύσκολο να γίνει κάτι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εστω να μεινει κατι από αυτό. δεν υπαρχει περιπτωση? να πουμε ότι καπως ξεκιναω κι`εγω κατι σε θαλασσινο αλλα με πιο γρηγορους ρυθμους λιγο.
τι θα χρειαστω από εξοπλισμο γι`αυτο? τι να παρω να ταιζω? τι είναι όλα αυτά πανω στον βραχο(ότι καταλαβενεται δηλαδη)?
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα σου έλεγα να τα επιστρέψεις όλα στη θάλασσα χωρίς να θέλω να σε στεναχώρησω. δεν είναι τόσο απλό αυτό που θέλεις να κανείς. να ξεκινήσεις όμορφα με αρκετό διάβασμα κ μελέτη εδώ στα φόρουμ κ αν το δεις ότι σε παίρνει τότε στήνεις το θαλασσινό που θέλεις
|
|
||||
|
||||
![]()
+1.000.000
Μην ξεκινάς τόσο γρήγορα και απροετοίμαστος. Ξεκίνα πρώτα με μελέτη και εμείς εδώ είμαστε. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου επεστρεψε τα στη θαλασσα τα ζωντανα
Ειναι κριμα για τον ενθουσιασμο και μονο Αν θες να κανεις κατι σωστο ξεκινα απο την αρχη με τα καταλλαηλα λιτρα και τον απαραιτητο εξοπλισμο Φιλικα Βασιλης ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι πεταλίδα??? | Rigel | Σαλιγκάρια | 4 | 11-12-10 14:46 |
Ολοι εδω | Panagosr | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 09-09-09 05:36 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
γεννα μινι πινσερ βοηθεια... | kanarini | ¶λλα ζώα | 29 | 09-07-08 16:47 |