|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τυρφη που μπορουμε να βρουμε η υπαρχει αλλη λυση για να κσνουμε το νερο πιο μαλακο;η
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα καταστήματα... ΔΕΝ βρήκες;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο δεν κοιτσξσ αλλα μαλλων εχει ρνας φιλος που ασχολειτε με μποζαι πως την χρησιμοπιω
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Νίκο.
![]() 2. Θέλει λίγο ψάξιμο η τύρφη από φυτώριο... ΜΗΝ πάθεις καμιά "πλάκα". ΔΕΝ είναι άλλωστε και κάποιο πανάακριβο υλικό... για να λέμε και "του στραβού το δίκιο". Προσωπικά ούτε στους δίσκους την χρησιμοποιώ.... ΙΣΩΣ μάλιστα... να έχω κάπου καταχωνιασμένο, κάποιο σακούλι. Κάτι χρόνια πριν... έψαχνε ο Σπύρος και του έδωσα μια που είχα αποθηκευμένη... τρελάθηκε και με πλάκωσε στα τηλέφωνα... που την βρήκα... είναι τρομερή... και τέτοια τρελά.- ![]() 4. Ωρέ... βάλε καμιά κόμμα, τελεία, ερωτηματικό... την Πυθεία θα κάνω, για να σε καταλάβω; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτος ειναι ο νικος.ο σπυρος ειναι αλλος
![]() προσεχε με την τυρφη που βρηκες μην εχει τιποτα προσθετα λιπασματα κλπ. πρεπει να ειναι καθαρη-σκετη τυρφη. αν δεν εισαι σιγουρος,μην τη βαλεις, καλυτερα να παρεις ενυδρειακη απο καταστημα. αν μου τολεγες ομως ειχα κιεγω να σου δωσω... |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στέλιο διάβασε εδώ να δεις τι κάνω εγώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....5%F1%F6%E7/#44
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις τύρφη που έχουν στα φυτώρια. Απλά θέλει προσοχή να βρεις καθαρή. Στο δικό μου ενυδρείο είχα βάλει στο βυθό μόνο τύρφη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα ψάρια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 18-02-11 09:54 |
τυρφη | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 27-11-10 16:27 |
Τυρφη Ναι η Οχι | haf_k | Ζωοτόκα | 5 | 26-06-10 19:51 |
Τυρφη | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 16-08-09 21:39 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |