|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις με Ταυ όσους αντέχει το ρελε του κοντρολερ. Ο STC-1000 διπλής εξόδου , θεωρητικά αντέχει 10 Αmper * 220 Volt = 2200 Watt, για λόγους ασφαλείας μη ξεπεράσεις τα 1000 Watt
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και εγω σε ενα απο τα ενυδρεια μου, εχω δυο θερμοστατες σε ενα κοντρολερ. Ρυθμισε τους λιγο πανω απο τη θερμοκρασια που οριζει ο stc-1000, ωστε να ανοιγοκλεινουν με τη δικη του λειτουργια. |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι 2 των 200 waat ! Δεν θα εχω θεμα ετσι ? Ευχαριστω !
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι, δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου;
|
|
|||
|
|||
![]()
600 μονο
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια η αναλυση φιλε!χρησιμο εργαλειο και σχετικα φθηνο!
Αν καταλαβα καλα το πλαισιο που μπορει να παιξει η θερμοκρασια ειναι +_ 0,7 βαθμοί; Γιατι θα παρω με το σκεπτικο να το ειχα για κιχλιδες ανωτατο 27, και κατωτατο 25!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Θα βρεις πολλές λεπτομέρειες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-09-14 στις 12:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς άνετα έχει περιθώρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια ευχαριστω!ααα και ανταλλακτικους αισθητηρες απο που παιρνω;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες 2η σελίδα http://www.epsem.gr/pdfs/eliwell_pdf.pdf το NTC PVC με 2,80 ο ένας
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 θερμοστατες.. | Πάνος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 20-11-08 00:52 |