|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα μιας και σε λιγο καιρο θα πρεπει να αλλαξω της λαμπες στο φωτιστικο απο το ρεεφ μου σκεφτομαι να το κανω μετατροπη σε Led....
το ειπα σκεφτει και παλιοτερα αλλα φοβηθικα της θερμοκρασιες που ανεβαζαν κατι λεντ που ειχα παρει απο το E-bay. ο προβληματισμος μου τωρα δεν ειναι στην ψυξη αλλα στο πιο ειναι η διαφορα στο τη αποδοση πρεπει να ειναι τα LED. ποια θα ειναι ι διαφορα στον φοτισμο στο αμα θα βαλω 3W 5W 10W 20W Lled? εγω σκεφτομαι να βαλω 20W led αυτο για ψυξη http://www.ebay.com/itm/2x-Aluminium...93812816&rt=nc παρακαλω αμα υπαρχει καποιο που να εχει δοκιμασει κατι αναλογο και ξερει θα του ειμουν ευγνώμον!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή φωτιστικού 80λιτρου ενυδρείου | Anna10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 06-08-12 23:41 |
βοήθεια πιθανή γέννα | orestis_tr | Δίσκοι | 4 | 29-08-11 17:28 |
Πιθανή βάση ενυδρείου - Ενισχυση | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 10-12-10 18:22 |
DIY CO2 gone wrong... πιθανή καταστροφή; | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 16-04-09 22:11 |
Πιθανή γέννα; | flying_guardian | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-03-08 18:38 |