|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούσε κάποιος να μ πει τι είδους φυτό είναι αυτό, μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να το βάλω στο δισκάδικο μου, για ανουμπια το κάνω αλλά δε ξέρω τι ποικιλία... ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalmichalis : 10-07-14 στις 06:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για κρυπτοκορίνα μου μοιάζει, συγκεκριμένα αυτή:
http://www.plantedtank.net/forums/my...p?do=view&p=57 http://www.tfhmagazine.com/aquatic-p...ne-wendtii.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Για java fern μου μοιάζει, όπως αυτό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεδομένου ότι στη φωτογραφία είναι δεμένη πάνω σε ξύλο να φανταστώ ότι πρέπει να είναι Java fern, η κρυπτοκορινα που μου ανέφερες δένεται σε ξύλα?
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Η κρυπτοκορίνα φυτεύεται, δεν γνωρίζω αν μπορείς να την δέσεις σε ξύλο και να κρατηθεί εκεί
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτό είναι αυτό; | Blokatos | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 03-09-12 00:30 |
Αυτό τι φυτό είναι? | VipeR | Αναγνωρίσεις φυτών | 8 | 15-06-10 12:51 |
Τι φυτά είναι αυτά?? | Perazzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 28-01-09 01:21 |
Τι φυτά είναι αυτά? | mag23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-04-06 13:33 |
τι φυτό είναι αυτό ? | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 09-03-06 20:49 |