|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Νεο ενυδρειο(πληροφοριες για Ancistrus)
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα εχω στην κατοχη μου ενα ενυδρειο των 30 λιτρων με εναν μικρο Ancistrus που τον εχω περιπου 8 μηνες.Το πως ηρθε στην κατοχη μου ενας τετοιος και γτ τον εχω στα 30 λιτρα με μονο ψευτικο χαλικι και ενα καραβακι για κρυψωνα ειναι αλλη ιστορια...
Το θεμα ειναι οτι πρεπει να τον βοηθησω !!Την περασμενη βδομαδα απεκτησα ενα 80 λιτρο ενυδρειο ( http://www.aquatek.gr/vb/showthread....333#post846333 ) θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου απαντησει στην ερωτηση μου στο προηγουμενο λινκ και αν γινεται καποιος να μου απαντησει σε αυτο το ποστ ποια ειναι τα σωστα βηματα για το στησιμο ενος ενυδρειου με ενα τετοιο Ancistrus(αρσενικο) που φαινεται στη φωτο!!Επισης αν μπορει να προστεθει καποιο αλλο ψαρακι!!! Ευχαριστω εκ των πρωτερων εχω ριξει αρκετο διαβασμα σε ολο το gab απλα ρωτραω συγκεκριμενα για αυτο το ψαρακι
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πληροφοριες | detro2 | Παραλία - Beach Bar | 13 | 27-04-14 12:26 |
πληροφοριες! | stavaigi | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 26-10-10 10:15 |
Πληροφοριες για ενυδρειο με ανοιγμα απο κατω | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 19-10-10 11:02 |
πληροφοριες για co2 | Psytrancer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-02-09 03:04 |
Πληροφοριες | maiktr | Ζωοτόκα | 5 | 03-11-05 12:57 |