|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω διαβασει σε μερικα θεματα και εδω αλλα και στο εξωτερικο οτι αλλαξανε λαστιχα σε φιλτρα Fluval απο σπιραλ σε Eheim η' αλφαδολαστιχο αλλα δεν εχω διαβασει μια ξεκαθαρη απαντηση για το αποτελεσμα.
Τελικα αξιζει το κοπο; Ειναι αισθητη η διαφορα στη ροη; Παλια ειχα Fluval 305 σε 300 λιτρο και εψαχνα τροπο να μειωσω τη ροη γιατι ηταν πολυ δυνατη ακομα και οταν ολα τα καλαθια ηταν φισκα στο siporax και τα λαστιχα δεν ειχα κοπει σχεδον καθολου,κανανε καμπυλη. Μετα απο καθαρισμα του φιλτρου,χωρις να καθαρισω ποτε τα λαστιχα για 3 χρονια,η εξοδος μεταγει το νερο περιπου 40cm πριν ακουμπησει την επιφανεια του νερου. Τωρα με το Fluval 206 νομιζω οτι η ροη ειναι ελαχιστη ακομα και οταν εχει μεσα μονο ενυδρειακο βαμβακι στα καλαθακια με κομενα λαστιχα. Εχω ελενξει τη φτερωτη και γυρναει κανονικα οπως επισης ειναι και πεντακαθαρη. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαστιχο απο fluval fx5 | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-12-12 01:13 |
Αδελφια Αφρικανοι,θα μπορουσαμε να εχουμε περισσοτερη ποικιλια ψαριων αν? | kixlidatos | Malawi | 29 | 14-01-12 14:42 |
λαστιχα για fluval | brands | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 06-07-11 19:36 |
Fluval 205 αλλαγη στην δομη του | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 14-01-11 16:36 |